Uvjeti poslovanja

UVJETI KUPNJE  

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Teorema j.d.o.o. Zelengaj 53 A,10000 Zagreb,OIB:48731026639, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve su cijene izražene u kunama i uključuju PDV.Posebno napominjemo da kupnju proizvoda u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zatražiti samo njegovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu zatražiti kupnju proizvoda samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

NARUČIVANJE 

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem ili telefonskim putem. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obavješten telefonskim putem. Minimalni iznos internet narudžbe je 50,00 kn (uključujući PDV).

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem (u gotovini)   ili po predračunu virmanom (ukoliko se radi o pravnom subjektu), na osnovu Kupčeve narudžbe.

 

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi naružbe Kupac će primiti e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje. 

OTPREMA

Otprema robe vrši se poštom preporučeno, u okviru zakonskog roka isporuke – do 7 dana, ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvattiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.

 Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30  dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.  

POŠTARINA

 

·         poštarina iznosi 30,00 kuna za sve težine 

 POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju robe u roku od 15 dana. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: talenti.hr@net.hr ili na našu adresu.

U slučaju reklamacije, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti Kupcu cjelokupan plaćeni iznos.  

KAKO KUPOVATI 

Kupnju ostvarujete tako što kod odabranog proizvoda kliknete na znak košarice – time se taj proizvod prebacuje u vašu košaricu. Želite li vidjeti što sve imate u košarici, jednostavo kliknete na nju.   Kad kliknete "Naruči" pojavit će se stranica s Vašim podacima gdje  imate i mogućnost promijeniti svoje podatke. Također, tu ćete naći rubriku "Komentar". Ukoliko u internet trgovini nema mogućnosti odabira artikla u željenoj varijanti (boja, veličina isl.) naručite svejedno taj artikl, a u rubriku "Komentar" upišite podatak koji želite.  

Imate li kakvih pitanja, molimo vas javite se na talenti.hr@net.hr

 

ZAšTITA PRIVATNOSTI

Teorema j.d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte slijedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika. Kao posjetitelj talenti.hr internet trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti.Talenti.hr internet trgovina vlasništvo je tvrtke Teorema j.d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite vaše privatnosti.  

OSOBNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako Teorema j.d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Teorema j.d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja talenti.hr internet trgovine. Teorema j. d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju talenti.hr internet trgovine, kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje ona pruža.Teorema j. d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.   

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

Teorema j. d.o.o. prikuplja vaše osobne podatke prilikom vaše registracije na talenti.hr internet trgovinu. Svaki posjetitelj ima mogućnost registracije. Registracija na talenti.hr internet trgovini potrebna je kako bi se posjetiteljima omogućila kupovina artikala.

Kao posjetitelj talenti.hr internet trgovine, možete izabrati da se ne registrirate i time ne ostavite svoje osobne podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti internet trgovine.  U slučaju izvršene registracije na stranicama talenti.hr internet trgovine, molimo vas da sve promjene Vaših osobnih podataka pravovremeno unesete u vaš osobni profil na stranici talenti.hr internet trgovine kako bi se osigurala potpunost, točnost i ažurnost vaših osobnih podataka u vašem daljnjem korištenju internet trgovine. U slučaju da od Teorema j. d.o.o. zatražite poništenje svoje registracije, Teorema j. d.o.o. se obvezuje da će sa stranica talenti.hr internet trgovine trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom registracije.Teorema j. d.o.o. se obvezuje čuvati u tajnosti sve informacije i podatke o posjetiteljima stranica talenti.hr internet trgovine.   

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica talenti.hr internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.  

IZMJENE NAPOMENA O PRIVATNOSTI

Teorema j. d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ovu Zaštitu privatnosti. Svaka izmjena ove Zaštite privatnosti bit će objavljena na stranicama talenti.hr internet trgovine.

PITANJA I SUGESTIJE

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga o ovoj izjavi o privatnosti, molimo kontaktirajte nas na:e-mail: talenti.hr@net.hr

01 457 8258
01 457 8258
gostar@net.hr
rimedico1